Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Beveiliging van uw archief bij Derksen Archiefopslag B.V.

Veiligheid

 De archieflocatie is afgesloten van de buitenwereld. Alleen door Derksen geautoriseerde medewerkers hebben toegang tot de ruimten. Dit alles om de veiligheid en de vertrouwelijkheid van uw archief te waarborgen. Vanzelfsprekend is de opslaglocatie voorzien van een modern en up-to-date beveiligingssysteem, zowel voor brand alsook inbraakdetectie inclusief aansluiting op een centrale meldkamer. Wij hebben een AVG protocol.

Systemen en installatie

Van de automatiseringssystemen wordt dagelijks een Back-up gemaakt. Tevens heeft onze softwareleverancier een back-up systeem dat extern “schaduw” draait. Klimaatbeheersing met vochtcontrole behoort tot de standaard uitrusting. Door Rentokil wordt extra gecontroleerd middels milieuvriendelijke detectiemiddelen. De archiefstellingen zelf zijn opgebouwd uit brandvertragende materialen. Voor de bouw van deze stellingen is vergunning aangevraagd en verleend.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren