Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Derksen Archiefopslag B.V.

Derken Archiefoplslag B.V. is een onderdeel van Derksen Verhuizingen. 

In 1898 is J.C. Derksen begonnen met zijn verhuisbedrijf. Toenmalig in Herveld. Al snel werd de vestigingsplaats verruild voor Arnhem alwaar het bedrijf zich verder heeft ontwikkeld.

Diverse Derksen vaders hebben het bedrijf overgedragen aan de Derksen zonen. In 1979 heeft de laatste overdracht plaatsgevonden van vader Nico Derksen aan John Carel Derksen.

In de loop der vele jaren, inmiddels al meer dan 100 jaar, heeft Derksen een transitie doorgemaakt van kleine verhuizer naar multifunctionele dienstverlener. Verhuizen van bedrijven en particulieren, opslag, selfstorage, archiefopslag en -beheer, zomaar een paar kenmerken van de hedendaagse diensten die Derksen Verhuizingen BV u kan bieden. 

Derksen Archiefopslag B.V. is eind jaren 80 opgericht en door de jaren heen steeds verder geprofesionaliseerd. Hierdoor zijn wij anno 2018 een allround opslag bedrijf geworden.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren